(VIDEO) Toyota confirmă debutul noului Prius pentru săptămâna viitoare

24 Mai 2021, 10:47
Denis Godorozea
Cel mai popular automobil hybrid se pregăteşte de debutul celei de-a cincea generaţie — Toyota a publicat un scurt teaser video cu care a confirmat premiera pentru săptămâna viitoare, în 2 iunie 2021. Teaser-ul nu este prea informativ, însă, şi nu oferă prea multe detalii nici măcar despre designul exterior, dar ceea ce surprinde materialul scurt dezvăluie că Prius va opta în continuare pentru un design mai agresiv în raport cu primele generaţii.
Între timp concurenţa în segmentul hibrizilor a devenit tot mai intensă, marea majoritate de constructori oferind modele similare Prius-ului. Astfel, modelul japonez va încerca să atragă cumpărători prin design îmbunătăţiri la nivel de substrat tehnic, dar şi confort oferit la bord. La ora actuală Toyota nu dezvăluie careva informaţii despre substratul tehnic, dar voci apropiate companiei sugerează că Prius va menţine platforma TNGA, comună cu o bună parte din gama actuală Toyota şi, respectiv, sistemul hibrid pe baza benzinarului aspirat natural de 1.8 litri.
Teaser-ul de mai jos dezvăluie doar o părticică din posteriorul maşinii, emblema de culoare neagră care sugerează lansarea unei versiuni cu kit exterior sportiv, iar blocul optic cu muchii ascuţite sugerează un design mai agresiv, precum în cazul generaţiei actuale. Ei bine, nu este exclus că japonezii vor renunţa la experimente controversate în materie de limbaj stilistic, precum în momentul apariţiei Prius de generaţia a patra.
Informaţiile complete vor fi dezvăluite în cadrul premierei oficiale săptămâna viitoare. După debutul oficial, Prius în scurt timp va ajunge pe linia de producţie şi, respectiv, pe cele mai importante pieţe la nivel global.
0
1,166
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!