(VIDEO) Trei camioane Scania mari, de construcţie, se iau la întrecere între ele

15 Mai 2021, 13:34
Ilie Toma
Cum ar fi să vezi o întrecere adevărată la acceleraţie cu start de pe loc nu între trei sportcar-uri sau supercar-uri, ci între trei camioane mari şi grele, create pentru munca de construcţie?
Asta s-au întrebat şi câţiva jurnalişti britanici, care au adus pe un aeroport vechi trei camioane mari Scania şi le-au pus alături la start, pentru o astfel de luptă între ele.

Aşadar, primul camion e un Scania P410 XT, cu motor de 13.0 litri, ce livrează 410 CP. Camionul e echipat cu benă şi excavator.
Următorul aliniat e un Scania P450, echipat tot cu un motor de 13.0 litri, dar de această dată de 450 CP. Versiunea exactă a acestui camion presupune că e un şasiu ranforsat, pentru a face faţă unei greutăţi concentrate de transportare e betonului.
Celălalt camion e un Scania R500 XT, cu motor tot de 13.0 litri, dar cu 500 CP la activ.
Acest camion e prevăzut să transporte tehnica de construcţie de la un loc la altul. În această competiţie autorii au pus pe platforma camionului un buldozer Liebherr 566.
Aşadar, care din cele trei camioane mari şi grele crezi că a învins? Ce crezi că a contat cel mai mult — puterea motorului sau greutatea? Vezi video-ul de mai jos cu întreaga cursă!
0
1,349
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!