Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Citroen compact din Polonia trece în viteză peste denivelări, îşi pierde controlul şi iese în decor

28 Mai 2021 - 13:22
Redacţia PiataAuto.md
Situaţia asta ar fi bună de exemplificare la şcolile auto, dar şi tuturor celor care au permis, dar adoră să gonească nebuneşte pe străzi aglomerate. Şi apoi, acesta e tocmai cazul în care, până şi goana asta se sfârşea altfel dacă protagonistă nu era o maşină prea compactă, cu bară de torsiune pe puntea spate.
Un Citroen C3 a fost surprins gonind cu o viteză pur şi simplu demenţială pe o stradă periferică din oraşul Ruda Slaska din Polonia, acum două zile, la 26 mai. Presa poloneză scrie că Citroenul ar fi avut între 140 şi 150 km/h! La un moment dat acesta traversează cu acea viteză nebună două linii de cale ferate, care sunt destul de bine aliniate la nivel cu drumul, dar totuşi nu ca să treci cu 150 km/h peste ele!
Atunci când a zburat peste acele linii de cale ferată, Citroenul şi-a pierdut scurt contactul punţii spate cu pământul, iar şoferul, speriat de senzaţie, dar şi impus de virajul care se apropia, a apăsat frâna înainte ca maşina să se fi reechilibrat. Această apăsare de frână a fost fatală, întrucât a ridicat toată forţa de apăsare de pe puntea spate, iar asta a rămas total fără aderenţă, fapt care a făcut ca Citroen-ul să o ia la sănătoasa în decor, răsturnându-se. Şoferul a supravieţuit, dar maşina sa a fost distrusă în totalitate de nesăbuinţa sa.

Vezi întregul moment în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter