(VIDEO) Un Mercedes-Benz E-Class W211 încearcă să atingă 300 km/h pe o autostradă germană

9 Mai 2021, 14:18
Redacţia PiataAuto.md
Generaţia W211 a lui Mercedes-Benz E-Class e adorată de moldoveni şi de cam toate ţările din regiune, pentru că se producea nouă atunci când în ţara noastră se importau deja masiv la mâna a doua, iar apoi pentru că era foarte populară pentru import din Germania. Şi toată dragostea pentru acest model e îndreptăţită — a fost într-adevăr unnul cu design atemporal, superb, iar dincolo de asta, avea o graţie în felul în care mergea, care te făcea să spui că E-Class e o maşină inconfundabilă.
Dar cea mai puternică versiune a acestui model a fost iniţial E 55 AMG, apoi odată cu dezvoltarea unui motor nou de către cei de la AMG, a fost E 63 AMG, iar sub capota acelei versiuni chiar era un motor de 6.3 litri, aproape (6,208 cm cubi de fapt), care livra 514 CP şi 630 Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h era de 4.0 secunde şi în mod normal, viteza maximă era limitată la 250 km/h. Dar foarte mulţi îşi deconectau această limită de viteză, iar maşinile puteau în sfârşit să-şi dezlănţuie forţa maximă pe autostrăzile germane!
Aşa s-a întâmplat şi cu E 63-ul AMG de mai jos, fabricat în 2007. Acesta a încerca să atingă chiar viteze de peste 300 km la oră pe autostrăzile germane! Apropo, te-ai întrebat vreodată cât ar putea atinge un asemenea E-Class W211 dacă ar fi lăsat?
Ei bine, iniţial maşina mergea până spre 280 km/h, după care era nevoită să mai frâneze, din cauza traficului. Părea că până şi o autostradă germană fără limită de viteză e prea restrictivă pentru acest E-Class. După care, totuşi, autorul filmării a găsit o fereastră mai liberă de trafic şi a călcat din plin acceleraţia. Magica cifră de 300 km/h a fost atinsă, ba chiar acul vitezometrului a continuat să urce şi mai mult, până la un maxim de 311 km/h! Trei sute unsprezece kilometri la oră pentru un E-Class W211! Asta trebuie văzut, aşa că te invităm să vezi video-ul de mai jos!
0
4,379
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!