Un bătrân de 90 de ani ar fi fugit de la locul accidentului după ce a lovit un pieton într-un sat din Cimişlia

16 Mai 2021, 11:38
Ilie Toma
Poliţia din Moldova a avut astăzi dimineaţă o sarcină mai specială în identificarea şi căutarea unui şofer fugit de la locul accidentului. Acesta s-a dovedit a fi, spre surprinderea poliţiştilor, un bătrân de 90 de ani. Sau poate nu?
Totul s-a întâmplat în satul Selemet din raionul Cimişlia. În jurul orei 9, în dimineaţa zilei de azi, duminică, şoferul unei Lada 2103 a tamponat o femeie de 68 de ani pe o stradă a satului, femeia deplasându-se pe marginea carosabilului. În urma impactului, femeia a fost rănită, însă şoferul nu a oprit, fugind de la locul accidentului. Femeia a fost transportată ulterior la spitalul raional din Cimişlia.
Poliţiştii au pornit în căutarea maşinii şi şoferului şi au găsit-o în scurt timp pe un drum de lângă acelaşi sat Selemet. La volan ar fi fost bătrânul de 90 de ani, originar din satul vecin, Mihailovca, surprins lângă automobil. Acesta ar fi fost testat alcoolscopic şi rezultatul a indicat că nu a fost în stare de ebrietate.
Totuşi, practica unor cazuri din Moldova şi situaţia asta ridică nişte semne de întrebări, la care sperăm să obţinem un răspuns de la poliţie. Bătrânul din imagine are nevoie de cârjă pentru a se deplasa, din câte se vede. Oare el era cu adevărat la volanul acestei Lada, fugind de la locul accidentului? Sau avem de-a face cu un caz în care altcineva a fost la volan, eventual în stare de ebrietate, după care a fugit repede în satul vecin de baştină, a luat bătrânul şi a mers pe celălalt drum înapoi, pentru a fi găsit de poliţie şi a avea scuza perfectă? Întrebăm asta pentru că de multe ori şoferii prinşi în stare de ebrietate, mai ales cei ce provoacă un accident, încearcă să plaseze pe altă persoană trează drept şofer, în locul lor, pentru a scăpa de pedeapsa mai dură. Iar în acest caz, faza cu bătrânul de 90 de ani, care a fugit de la locul accidentului, gonindu-şi maşina, în timp ce el abia are dificultăţi de locomoţie, pare a avea nevoie de dovezi suplimentare.

Tu ce crezi? Care e situaţia de fapt în acest caz?
0
1,639
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!