Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer din Moldova s-a convins pe propriul exemplu cât de important e să respecţi limita de viteză în localitate

8 Mai 2021 - 17:07
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori, mai ales când un traseu mare trece printr-o localitate, şoferii tind să neglijeze limitele de viteză impuse pe segmentul localităţii. Un şofer din Moldova, însă, s-a convins ieri pe propria piele cât de important e să respecţi, totuşi, aceste limite de viteză.
Acesta s-a deplasa prin localitatea Măgdăceşti de pe traseul M2 şi a setat viteza constantă a maşinii sale prin cruise control la 55 km/h. Limita de viteză admisă pe acel sector e de 50 km/h, iar penalităţile în Moldova intervin de la depăşirea cu 10 km/h şi mai mult a limitei de viteză.

La un moment dat, dintr-o intersecţie în faţa lui a apărut un Kamaz, care tocmai pornise să iasă de pe un drum secundar. Fireşte Kamazul era cel care ar fi trebuit să cedeze trecerea, dar, dacă maşina care circula cu 80 km/h, spre exemplu, cel mai probabil nu mai avea timp să frâneze şi avea să se ajungă la un accident urât. Şoferul crede că cei din Kamaz a pornit pentru că indicatorul lui de direcţie a fost pornit spre dreapta când a schimbat banda.

În fine, autorul filmării nu-l învinuieşte pe şoferul de Kamaz, ci pur şi simplu a publicat imaginile online, spunând că s-a convins pe propria experienţă cât de important a fost în această situaţie să aibă viteza corectă şi îi îndeamnă şi pe alţii să circule regulamentar şi atent.

Sursa video: Facebook / Accidente Republica Moldova / Sergiu Dubina
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter