Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Vechiul Nissan 350Z a salvat viaţa şoferului după un accident înfiorător cu peste 100 km/h

5 Mai 2021 - 13:53
Denis Godorozea
Un şofer a scăpat cu viaţă ca prin minune după un accident înfiorător cu un Nissan 350Z. Accidentul a fost surprins de camera de bord a unui camion în SUA care, probabil, s-ar face vinovat de producerea tragediei. Dar din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti, iar şoferul sportivei nipone este în afara oricărui pericol, ba mai publică postări haioase pe reţelele de socializare.
Din imaginile video captate de camera de bord a camionului, vedem cum vehicului transportator de mărfuri se apropie de o porţiune mai îngustă de drum, cu o singură bandă de circulaţie pe direcţie. În această situaţie şoferul camionului s-a văzut nevoit să treacă pe cea de-a doua bandă, dar probabil nu a ţinut cont de viteza Nissan-ului venit în spate. Manevra camionistului a impus şoferul sportivei japoneze să reacţioneze brusc pentru a evita impactul, dar şi camionistul a virat ulterior spre acostament.
Prea târziu, însă, or din cauza vitezei de peste 100 km/h (camionul circula cu 63 mph, aproximativ 100 km/h, pe când Nissan-ul avea viteză simţitor mai mare) şoferul Nissan-ului a pierdut controlul volanului, fiind proiectat cu automobilul într-un indicator de pe marginea drumului, după care sportiva s-a rostogolit de câteva ori şi a ajuns pe contrasens. În consecinţă maşina a fost declarată daună totală şi, cel mai probabil, nu va mai putea fi reabilitată. Şoferul Nissan-ului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar potrivit informaţiilor distribuite ulterior pe reţelele sociale nu a suferit răni grave.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter