Autorităţile din Moscova vor organiza o tombolă cu 20 Logan-uri pentru cetăţenii vaccinaţi

21 Iunie 2021, 14:10
Denis Godorozea
Dacă în ţara noastră numărul infectărilor cu coronavirus Covid-19 au scăzut până la un număr zilnic de câteva zeci de cazuri de la începutul verii, în Rusia se înregistrează creşteri înspăimântătoare de infectări, în special în oraşele mari, precum e şi Moscova. Situaţia se agravează şi prin evenimentele publice în plină desfăşurare, dar şi prin numărul mic de persoane vaccinate. În aceste condiţii, autorităţile capitalei ruseşti au găsit o nouă modalitate, mai puţin obişnuită, de a stimula locuitorii să administreze vaccinul.
Astfel, potrivit noii promoţii anunţate de autorităţile locale din Moscova, toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani care vor administra un vaccin împotriva coronavirusului în perioada 14 iunie — 11 iulie 2021 vor participa automat într-o tombolă, în cadrul căreia principalele premii vor fi 20 automobile de model Renault Logan. Fiecare automobil are un preţ de circa un milion de ruble (aproximativ 11,581 euro), câte 5 unităţi urmând să fie extrase săptămânal. Participanţii vor fi înregistraţi automat după ce vor administra vaccinul la una din cele 100 puncte de vaccinaţie desfăşurate în capitala Rusiei.
Câştigătorul va fi selectat automatizat şi contactat ulterior de autorităţi, iar asta pentru a preveni adunările masive precum în cazul tombolelor tradiţionale. Totodată, automobilele oferite cu titlu gratuit vor fi scutite şi de impozitele de stat, astfel încât câştigătorii nu vor suporta careva cheltuieli adiţionale.
0
1,234
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!