Ce să faci de un 1 iunie ploios în Chişinău cu copiii? Îţi sugerăm o expoziţie de automobile retro sub acoperiş

1 Iunie 2021, 12:20
Ilie Toma
Anul ăsta ziua de 1 iunie arată mai diferit decât în alţi ani în Moldova, fiind mult mai răcoroasă şi ploioasă. Astfel, mulţi părinţi ar putea fi în căutarea de idei alternative, spontane, de a petrece frumos timpul cu copiii de ziua lor internaţională.
Ei bine, dacă îi ştii pasionaţi de automobile frumoase, atunci sugestia asta îţi va veni perfect la ţanc! Astăzi, 1 iunie, la Chişinău a fost inaugurată o mini-expoziţie valoroasă cu automobile şi motociclete retro, toate expuse sub acelaşi acoperiş, unde nu plouă.
Aici sunt prezente mai multe modele superbe de maşini, inclusiv unicul Mercedes-Benz 220S Coupe cu certificate FIVA, despre care noi am scris câteva luni în urmă. Lui i se alătură un Rolls-Royce, un Chevrolet Corvette şi un BMW din generaţia E9. Toate în condiţie sublimă! Iar alături de ele veţi avea ocazia să admiraţi şi câteva motociclete clasice, toate cu istorii frumoase în spatele lor.
Expoziţie are loc pe parcursul întregii săptămâni, pe strada Petricani, 86, Chişinău, în incinta noului magazin dekora.md, încadrat într-un nou mare edificiu, situat la această adresă.
2
2,115
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!