Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cu scuterul pe urmele Lamborghini: un bărbat din SUA şi-a recuperat Urus-ul furat de un adolescent

15 Iunie 2021 - 17:24
Denis Godorozea
Un adolescent de 14 ani din SUA va ajunge pe banca acuzaţilor după ce a furat un Lamborghini Urus. Spre nefericirea tânărului, chiar şi la volanul unui dintre cele mai performante SUV-uri din lume, acesta nu a reuşit să fugă prea departe. Partea haioasă a istoriei este că tânărul a fost prins şi predat pe mâna poliţiei chiar de proprietarul Urus-ului, care l-a ajuns din urmă cu... un scuter!
Cazul a avut loc cu câteva zile în urmă în oraşul Miami Beach, statul american Florida. Proprietarul Urus-ului, Chris Sandler, acasă fiind, a auzit cum a pornit motorul SUV-ului. Bărbatul a alertat imediat poliţia, dar, pentru a nu scăpa din vizor propria bijuterie pe patru roţi, a pornit în urmărire cu un scuter ce îl avea la îndemână. La doar câteva sute de metri de propria casă Chris şi-a găsit SUV-ul parcat pe acostament, iar lângă maşină şi adolescentul care l-a furat. În scurt timp la faţa locului au ajuns şi câteva echipaje de poliţie, care au încătuşat minorul.
Potrivit presei americane, băiatul riscă să ajungă după gratii pentru fapta comisă. Nu se cunoaşte, însă, dacă acesta este la prima abatere în faţa legii şi ce pedeapsă riscă până la urmă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter