Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia prezintă noua emblemă: o vom putea vedea pe viitorul crossover Bigster

18 Iunie 2021 - 09:22
Denis Godorozea
Dacia a prezentat noua emblemă a companiei — constructorul din Mioveni îşi doreşte o nouă identitate cu care va păşi în noua strategie adoptată pentru ani înainte. Iniţial emblema va fi afişată pe actele oficiale corporative şi în showroom-uri, iar din 2022 va putea fi văzută şi pe maşinile de serie. Pentru prima dată logo-ul va putea fi văzut pe un model absolut nou, care nu a mai existat în gamă până acum.
Noua inscripţie stilizată "DACIA" are un aspect minimalist în raport cu siglele actuale. De altfel, pe parcursul ultimilor ani mai mulţi constructori au optat pentru embleme simplificate pentru percepţie, care să fie mai memorabile şi să se conformeze digitalizării societăţii. Inscripţia simplificată "DACIA" va putea fi văzută, cel mai probabil, pe posteriorul noilor modele, pe capacul portbagajului sau uşa din spate. Grila frontală, la rândul ei, va fi ornamentată cu un nou logo, ce pare să reprezinte literele "D" şi "C" la un loc. Potrivit autorilor emblemei, designeri din cadrul Dacia, logo-ul inspiră robusteţe şi stabilitate.
Strategia pentru următorii ani a fost anunţată de Dacia în cadrul evenimentului Renaulution, organizat de concernul francez. Parte a acestei strategii este unificarea segmentului de afaceri Dacia şi Lada, iar printre primele modele lansate în cadrul strategiei adoptate este electromobilul Spring. Mai multe surprize, însă, abia urmează, or în următoarele luni sau pe parcursul anului 2022 Dacia va prezenta noul SUV Bigster, un model mai mare decât actualul Duster, ce va aduce un design absolut nou pentru maşinile de teren româneşti. Totodată, Bigster va fi şi primul model de serie care va prelua noile embleme Dacia.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter