Doi aventurieri de nici 10 ani au pornit într-o călătorie de peste o mie de kilometri, dar au accidentat un camion

7 Iunie 2021, 09:30
Denis Godorozea
Două minore de doar 9 şi 4 ani au pornit într-o călătorie de peste 1,250 km, însă la doar începutul drumului anevoios fetiţele s-au ciocnit cu un camion într-o intersecţie. Cazul a avut loc în oraşul West Jordan, statul american Utah. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului, deşi maşina părintească, un Chevrolet Malibu, se pare că nu va mai putea fi reparată.
Potrivit poliţiei, fetiţele au preluat cheile de la maşina părinţilor pe furiş, iar noaptea, când aceştia au adormit, minorele aventuroase au pornit la drum. Ținta lor a fost California, undeva pe malul Pacificului, unde fetele şi-au dorit să înoate cu delfini. Călătoria, însă, urma să dureze ore în şir şi peste 1,250 km, din Utah în California. Culmea este că fata de 9 ani a reuşit să conducă maşina pe o distanţă de 16 km până a se ciocni cu camionul marca Volvo, fără a provoca vreun alt accident şi fără a atrage atenţia forţelor de ordine.
În momentul accidentului, ambele fetiţe aveau centurile de siguranţă cuplate. Impactul a avut loc într-o intersecţie, la viteze ceva mai reduse. Astfel, deşi sedanul american a avut de suferit defecte majore şi, probabil, va fi declarat daună totală, fetele de la bord nu s-au ales cu leziuni corporale.
0
1,011
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!