Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Două parcări publice cu 150 locuri vor fi amenajate în centrul Chişinăului

11 Iunie 2021 - 10:13
Denis Godorozea
O nouă parcare publică a fost eliberată în centrul Chişinăului. Anunţul a fost făcut de edilul capitalei care a sugerat că în curând în apropierea intersecţiei bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi str. Ismail vor fi amenajate două parcări publice cu acces liber pentru un număr de aproximativ 150 automobile.
Potrivit comunicatului publicat de Ion Ceban, până acum spaţiul menţionat a fost exploatat abuziv de către un agent economic de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 3. A fost dispusă returnarea spaţiului public în gestiunea autorităţilor municipale cu scopul de a amenaja parcări pentru locuitorii şi vizitatorii capitalei. Alături de spaţiul eliberat mai devreme, situat pe str. Ismail 27, cele două parcări publice vor oferi locuri suficiente pentru 150 automobile.
În prima etapă autorităţile au demontat gardurile şi instalaţiile ilegale, urmând să amenajeze corespunzător locurile de parcare cu acces liber. Simultan municipalitatea va identifica terenuri similare, utilizate abuziv, pentru a crea noi locuri de staţionare pentru automobile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter