Flota Poliţiei Naţionale a fost completată cu 30 unităţi Dacia Duster

9 Iunie 2021, 11:56
Denis Godorozea
Poliţia Naţională a Republicii Moldova a primit astăzi 30 automobile noi de model Dacia Duster. Unităţile de transport au fost livrate în cadrul unei ceremonii, alături de echipamente de protecţie pentru poliţiştii care activează în prima linie la prevenirea şi combaterea răspândirii coronavirusului Covid-19. În cadrul evenimentului a participat şi ministrul interimar de interne, Pavel Voicu.
Potrivit comunicatului, cele 30 de unităţi de transport noi au fost achiziţionate în cadrul implementării Planului de acţiuni întreprins de MAI privind pregătirea şi răspunsul la infecia cu coronavirus Covid-19, proiectul fiind susţinut financiar de Uniunea Europeană.
Noul lot de automobile este doar o parte din cele 122 unităţi de transport achiziţionate şi livrate în flota Poliţiei Naţionale în ultimii ani cu suportul Uniunii Europene. Pe lângă automobile de model Dacia Duster, oamenii legii au beneficiat de echipamente de protecţie împotriva infecţiei Covid-19, dar şi alte dispozitive menite să faciliteze activitatea lor, precum dispozitive GPS şi aparate Drager pentru verificarea alcoolemiei.
0
1,424
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!