Furioşi de imaginile scăpate pe internet, japonezii au publicat o primă imagine oficială cu noua Tundra

21 Iunie 2021, 16:41
Denis Godorozea
Divizia americană Toyota a publicat pe paginile oficiale pe reţelele de socializare o primă imagine cu noua generaţie Tundra. Publicarea vine în reacţie după ce în mediul online au fost publicate imagini pe cale neoficială, de calitate proastă. Informaţiile tehnice, însă, se vor lăsa aşteptate încă câteva săptămâni sau luni, dar acum putem vedea metamorfozele părţii frontale pe care le-a simţit noul pickup imens japonez.
În imaginea oficială vedem noua generaţie a pickup-ului Toyota Tundra în versiunea TRD Pro. Pachetul de modificări de uzină îi aduce noului pickup un aspect exterior mai agresiv şi echipamente speciale pentru offroad. Printre acestea — protecţie adiţională pe aripi şi bara de protecţie faţă, praguri laterale din oţel şi lumini LED adiţionale integrate în grila frontală. Tradiţional, în versiunea TRD Pro noua Tundra beneficiază şi de anvelope de offroad încălţate pe jante de culoare neagră.
Deocamdată japonezii nu oferă detalii tehnice şi nici nu anunţă data exactă a debutului. Voci apropiate companiei, însă, sugerează că premiera va avea loc până la sfârşitul verii, iar lansarea comercială va avea loc în cea de-a doua jumătate a anului. Cel mai probabil, Tundra va avea la bază noua platformă cu cadru dur pe care a debutat şi Land Cruiser 300, ceea ce înseamnă că şi gama de motorizări va fi similară, respectiv cu unităţi V6 pe benzină şi motorină. În SUA Tundra va fi acompaniată de offroader-ul Sequoia în loc de Land Cruiser 300.
0
1,345
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!