Ghinion dublu pentru un şofer din Moldova: în timp ce s-a dus după o roată de rezervă i-a fost spartă maşina

21 Iunie 2021, 08:22
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Moldova a avut parte ieri de un ghinion dublu. Şi dacă prima parte e ceva pentru care nu prea ai pe cine da vina, atunci a doua ne face să amintim că pe lângă noi există oameni lipsiţi de orice scrupule.
Şoferul moldovean conducea pe traseul dintre Chişinău şi Sireţi, când şi-a tăiat anvelopa stângă a maşinii. Dauna la anvelopă a fost atât de mare, încât în scurt timp aceasta s-a dezmembrat, practic, detaşându-se de pe jantă în cea mai mare parte a ei. Kit-ul de reparaţie temporară a anvelopei, prezent în multe automobile moderne în locul roţii de rezervă, n-ar fi ajutat aici, aşa că şoferul a mers până la cea mai apropiată vulcanizare pentru a lua o roată de rezervă temporară.

În cele 30-40 minutee, cât a lipsit, lăsându-şi BMW-ul pe acostament cu roata defectă, maşina i-a fost spartă, însă. Hoţii i-au spart geamul din dreapta faţă şi au răscolit maşina în căutarea obiectelor de valoare. Acum şoferul caută martori care ar fi putut vedea hoţii. Mai mulţi locuitori ai satului Sireţi i-au scris că au văzut un Ford Transit alb suspect în preajma maşinii în jurul orei 15:45.
Din păcate, e o lecţie dureroasă pentru noi toţi că hoţii sunt mulţi la număr şi prezenţi şi pe asemenea drumuri liniştite, care duc spre un sat din Moldova.
0
2,182
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!