Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar lansează o nouă serie de actualizări pentru I-PACE şi un singur nivel de echipare

10 Iunie 2021 - 09:18
Denis Godorozea
Jaguar prezintă un nou pachet de actualizări pentru primul SUV electric din gamă, I-PACE. Modificările tehnice şi estetice sunt, însă, prea minore, pentru a fi tratate drept un facelift de mijloc de carieră, dar electromobilul oferă acum un set revizuit de sisteme electronice la bord, numărul nivelelor de echipare fiind limitat la o singură interpretare.
Din punct de vedere estetic, Jaguar I-PACE din acest an nu prea poate fi distins de modelele anilor precedenţi, decât prin nuanţa nouă Gri Atlas pentru calandrul frontal decorativ. În continuare este oferit un portofoliu extins de pachete de personalizare cu finisaje de diverse culori şi o gamă extinsă de nuanţe de caroserie. Câteva seturi noi de jante se vor regăsi în configuratoare.
Mai multe modificări au fost rezervate interiorului, unde I-PACE beneficiază de un sistem multimedia actualizat cu navigaţie îmbunătăţită, capabilă să afişeze staţiile de încărcare şi să estimeze timpul necesar pentru suplinirea rezervelor de energie, fără nevoia de a conecta vreun sistem de navigaţie terţ prin intermediul telefonului. Sistemul poate interacţiona simultan cu două telefoane mobile, interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto fiind disponibile wireless standard.
Tehnic I-PACE nu a suferit schimbări — SUV-ul poate fi comandat doar în varianta cu două motoare electrice în cadrul sistemului de tracţiune integrală, ce livrează cumulativ 400 CP. În ipostaza respectivă SUV-ul electric accelerează până la 100 km/h în 4.6 secunde. Concomitent cu motorizarea, singurul nivel de echipare disponibil pentru I-PACE este acum HSE, însă nu este exclusă o listă mai mare de opţionale ce pot fi bifate în configurator. Standard este inclusă tapiseria din piele, încălziri şi reglări de tot soiul pentru scaune şi pachetul complet de sisteme de siguranţă activă.
Standard electromobilul este echipat acum cu încărcător de 11 kW. De la o sursă de alimentare cu curent continuu de 10 kW I-PACE are nevoie de doar 15 minute pentru o autonomie de 101 km. Livrările versiunii actualizate Jaguar I-PACE vor demara în următoarele săptămâni.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter