Mai bine provoc o tragedie decât să opresc maşina: o urmărire a poliţiei din Moldova a sfârşit cu un accident grav

10 Iunie 2021, 12:17
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire iniţiată ieri seară de poliţiştii din Moldova a sfârşit cu un grav accident, provocat de şoferul fugar. Şoferul unei Toyota a fost prins de radarul poliţiei circulând cu 113 km/h pe un drum local din apropierea satului Mândreşti, raionul Sângerei. Poliţiştii l-au somat să oprească, însă acesta nu s-a conformat şi a accelerat pentru a se face nevăzut.
Poliţiştii s-au luat după el şi a aici a început urmărirea, care a continuat până pe strada Independenţei din oraşul Sângerei. Aici şoferul Toyota a intrat din plin într-o altă Toyota, care era parcată pe marginea carosabilului. Şoferul fugar a fost rănit şi a avut nevoie de internare în spital. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al satului Mereni din Anenii Noi, în vârstă de 60 de ani, care mai era şi în stare de ebrietate, cu o alcoolemie de 0.93 mg/l. Odată ce a fost înconjurat de poliţişti, acesta a declarat: „mai bine provoc o tragedie decât să opresc maşina”, conform celor relatate de INSP.
Acum şoferul e investigat pentru condus în stare de ebrietate avansată, depăşirea vitezei, nesubordonarea la indicaţiile poliţiştilor, precum şi provocarea unui accident rutier.
0
1,365
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!