Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Metodele poliţiştilor germani de a lupta cu vitezomanii: s-au prefăcut fascinaţi de un Mercedes-AMG, l-au filmat cum goneşte, apoi l-au reţinut

4 Iunie 2021 - 11:01
Redacţia PiataAuto.md
Poliţiştii germani sunt tot mai ingenioşi în metodele lor de luptă cu vitezomanii, în special cu cei ce adoră să-şi etaleze performanţele şi sunetul maşinilor pe străzile nocturne ale oraşelor. Un caz raportat de curând e deosebit de interesant, întrucât descrie o metodă nouă a poliţiei din Germania.
Poză simbol

Aşadar, week-end-ul trecut, la o oră nocturnă, o patrulă a poliţiei mergea pe strada Rheingaustrasse din oraşul Wiesbaden, renumită pentru faptul că acolo ar goni adeseori vitezomanii. Poliţiştii unei patrule civile, îmbrăcaţi civil şi aflaţi la bordul unui automobil camuflat, au observat un Mercedes-AMG, care îşi tura din când în când motorul în gol, în regim Sport+, pentru a lăsa să se facă auzite pocniturile specifice din ţeava de eşapament. S-au apropiat de acesta şi s-au arătat fascinaţi de AMG-ul şoferului exhibiţionist şi de sunetul lui. Şoferul de Mercedes-AMG s-a văzut învăluit de admiraţie şi a apăsat şi mai tare pedala, tot accelerând de la un semafor la altul şi demonstrându-şi puterea maşinii. Într-un final, şoferul de Mercedes-AMG şi-a permis să ridice o viteză de peste 140 km/h pe străzile oraşului, într-o zonă unde limita era de 30 km/h, făcând şi o depăşire periculoasă, la limită, a trei vehicule, în stilul jocului de şah.
Doar că poliţiştii nu l-au urmat în zadar, dându-se admiratori, ci ca să-l vadă mai bine şi să-l filmeze cu camerele video, pe care le aveau ataşate de corp. Respectiv, odată ce l-au surprins în imaginile video gonind în asemenea mod, au aprins girofarul şi l-au tras pe dreapta. De aici încolo, îţi poţi da seama ce a urmat. I-au suspendat permisul şoferului şi i-au luat şi maşina, iar pe lângă lungile proceduri birocratice pe care le va avea de urmat acum, îl paşte şi o amendă de minim 1,200 euro pentru viteza pe care a atins-o prin oraş.
Aşa că, în zilele noastre, în Germania, nici admiratorii care-ţi fac semn că te susţin nu mai sunt ce au fost odată: se pot dovedi a fi poliţişti sub acoperire!
Şi pentru ca tabloul să fie complet, în acea noapte, prin aceeaşi metodă, poliţiştii au mai prins alţi doi vitezomani în acelaşi oraş — unul cu BMW şi altul tot cu un Mercedes. Şi lor le-au fost ridicate maşinile şi cheile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter