Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie BMW Seria 7 va debuta iniţial ca concept. Bavarezii nu sunt siguri de noul limbaj stilistic?

17 Iunie 2021 - 13:50
Denis Godorozea
Se pare că bavarezii au ascultat, totuşi, vocile fanilor şi admit posibilitatea de a revizui noul limbaj stilistic general al mărcii. De mai multe luni noua generaţie BMW Seria 7 a ajuns prada "spionilor" auto, iar comentariile răutăcioase în baza metamorfozelor stilistice nu s-au lăsat prea mult aşteptate, în special pe fundalul imaginilor render generate de designeri terţi, din exteriorul companiei. Astfel, BMW nu va prezenta noua generaţie a limuzinei de top prea curând, or iniţial modelul va debuta în formă de concept.
Informaţii despre debutul conceptului noului sedan Seria 7 au fost confirmate pentru Salonul Auto de la Munchen, ce se va desfăşura în toamna aceasta. Astfel, bavarezii vor prezenta iniţial prototipul noii limuzine, după care vor analiza minuţios feedback-ul publicului, având aproximativ un an până la prezentarea versiunii de serie, timp în care să introducă modificările necesare. De altfel, o asemenea istorie a avut loc şi cu SUV-ul Bentley Bentayga, prefaţat iniţial în formă de un concept cu design foarte ciudat, pentru ca până la urmă versiunea de serie să se distingă mult de ceea ce se prezenta iniţial.
Imagine render: aşa ar putea arăta noul BMW Seria 7

Între timp, în mediul online au fost publicate tot mai multe imagini render cu noua generaţie Seria 7 pe baza noilor imagini neoficiale cu sedanurile camuflate în timpul testelor. Prototipurile dispun şi acum de blocuri optice frontale ceva mai ciudate în raport cu modelul actual, dar şi grile şi mai mari, aparent inspirate de gama actuală Seria 3 şi Seria 4, dar şi noul SUV electric BMW iX. Ce ziceţi de noul design pregătit de bavarezi pentru nava amiral?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter