Noua generaţie Lexus NX vine în curând şi va avea blocuri optice spate în stil Porsche

3 Iunie 2021, 14:46
Ilie Toma
Noua generaţie Lexus NX este pe cale să se lanseze, compania niponă anunţând şi data premierei: 12 iunie. Partea frumoasă e că, în loc să ne tot ofere imagini de-ale întunecate şi răsuflate de teasing, niponii au ales să ne trimită o piesă de puzzle, practic, o parte a posteriorului noului model, pozat ziua, cu lumină şi cu fundal alpin frumos.
De aici se poate vedea clar că noul Lexus NX va avea blocuri optice spate unite printr-o fâşie de LED, în stil Porsche zicem noi, pentru că Porsche au fost printre primii care le-au adus în actualitate, dar între timp aproape toţi producătorii adoptă acest trend.

Niponii sunt zgârciţi deocamdată cu detaliile tehnice despre noul model, dar, ne putem aştepta ca acesta să se bazeze pe noua platformă TNGA, pe care e construit şi actualul RAV4, iar modularitatea acesteia ar putea oferi inginerilor mai multă libertate de ajustare a noului Lexus NX, conferindu-i mai mult caracter propriu în senzaţiile de condus. Oricum, suntem cât se poate de convinşi că noua generaţie NX va reprezenta un salt imens faţă de predecesor în aceste senzaţii, la fel cum am apreciat şi la testul drive cu actuala generaţie Toyota RAV4.
0
1,022
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!