O movilă de crengi aflate pe traseu ar fi provocat accidentul grav de ieri seară de pe traseul Chişinău - Vadul-lui-Vodă

15 Iunie 2021, 11:57
Ilie Toma
Ieri seară vă informam despre un grav accident, între 4 automobile, produs pe traseul R5 dintre Chişinău şi Vadu-lui-Vodă, două dintre automobile fiind taxiuri. Astăzi am obţinut noi detalii de la poliţie şi revenim cu informaţii relevante.
Aşadar, se confirmă faptul că au fost 4 automobile implicate — Kia şi Toyota taxi, un microbuz Ford şi un Nissan. Un pasager din microbuzul Ford, în vârstă de 60 de ani, s-a ales cu traume şi a fost preluat de medici. Ocupanţii celorlalte automobile au scăpat nevătămaţi.
Poliţia încă nu a stabilit vinovatul, circumstanţele mai fiind cercetate. Însă pe traseu a fost prezentă o movilă de crengi uscate, pe partea carosabilă. Noi presupunem că această movilă ar fi căzut dintr-un camion, ea făcând parte dintr-o încărcătură nesecurizată corect, iar ulterior, în acel vârf de deal, când s-au întâlnit două fluxuri de trafic, din două direcţii opuse. Primul şofer, al Nissan-ului, ar fi frânat brusc înainte de acea movilă de crengi. Şoferul din spatele său, taximetristul cu Toyota, a încercat să frâneze, nereuşind, l-a tamponat uşor cu colţul stâng faţă din spate. La rândul său, microbuzul Ford nu a reuşit să frâneze, lovind cu putere Toyota din spate şi ricoşând totodată spre contrasens, de unde venea Kia. Astfel, Kia şi Ford au avut o coliziune aproape frontală, deşi şoferul Kia a încercat să evite impactul virând spre acostament.
Probabil e cel mai trist şi clar exemplu la ce poate duce o încărcătură nesecurizată, aşa cum se transportă adeseori în Moldova.
0
2,640
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!