Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pedeapsă dură în Filipine: automobilele importate ilegal au fost distruse de vameşi

21 Iunie 2021 - 09:54
Denis Godorozea
Cu o pedeapsă deosebit de dură s-au ales importatorii ilegali de automobile în Filipine, când autorităţile au dispus distrugerea a 21 automobile de lux în valoare totală de peste un milion de dolari americani. Imagini de la locul "execuţiei" au fost publicate pe pagina oficială a Serviciului Vamal din Filipine, iar asta pentru ca cazul să fie mediatizat şi să servească drept un exemplu pentru importatorii ilegali de automobile din ţara insulară.
În imagini vedem doar 7 din totalul celor 21 automobile distruse cu un excavator de un lucrător vamal. Putem vedea în detalii cum angajatul distruge toate automobilele cu cupa excavatorului, printre care un Hyundai Genesis Coupe modificat, un Bentley Continental Flying Spur, Porsche 911, Mercedes-Benz SLK, Lotus Elise, Toyota Solara, dar şi un supercar exclusiv McLaren 620R. De menţionat, că în total în întreaga lume există doar 350 unităţi exclusive din seria respectivă a supercar-urilor britanice.
De menţionat, că asemenea campanii de distrugere publică a bijuteriilor pe patru roţi au loc periodic în Filipine, acolo unde autorităţile şi-au propus să lupte cu importatorii ilegali şi traficanţii de automobile de lux prin cele mai drastice metode. Astfel, se pare că măsurile întreprinse nu sunt încă suficiente pentru a descuraja complet importurile de automobile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter