Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Record de alcoolemie depistată la un şofer de camion în Germania: acesta dormea, după ce a doborât un stâlp

23 Iunie 2021 - 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Germania raportează despre un caz incredibil, pe care l-a documentat week-end-ul trecut în Nurnberg.
Poliţiştii au fost informaţi despre un stâlp doborât pe o stradă periferică a oraşului. Suspectând producerea unui accident cu fuga autorului, un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului şi au găsit stâlpul doborât, dar nici urmă prin preajmă de vehiculul care ar fi provocat dauna. Abia după ce au cercetat zona pe o rază mai mare, au găsit la câteva sute de metri distanţă un camion Mercedes-Benz parcat pe marginea drumului, care avea urmele unei lovituri similare, ce se potrivea cu scena accidentului.
Poliţiştii l-au găsit şi pe şoferul de camion, dormind tun în cabina sa. Fiind într-o stare aproape inconştientă de beat, poliţiştii s-au chinuit de mai multe ori să-i efectueze un test de alcoolemie, care a indicat un rezultat şocant, de 4 mg/L! Această valoare constituie un record absolut pentru secţia de care aparţineau poliţiştii veniţi la faţa locului. La o asemenea alcoolemie, mulţi oameni intră deja în comă, au dereglări de respiraţie sau chiar ajung să decedeze!
Şoferul de camion a fost dus la spital pentru a i se preleva noi probe şi a i se acorda ajutor medical. Poliţia a căutat prin vehiculul său şi a mai găsit două paşapoarte, despre care suspectează că ar fi false. Prin urmare, acum şoferul urmează a fi pedepsit penal pentru punerea în pericol a traficului, condus în stare de ebrietate avansată, iar pe lângă asta şi pentru deţinere de acte de identitate false.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter