Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Record de vânzări la modele BMW M în Moldova în primele 5 luni ale anului 2021

7 Iunie 2021 - 11:49
Ilie Toma
Moldovenii au început a adora performanţa modelelor bavareze M mai mult ca niciodată! Şi aici vorbim de modele BMW M în toată legea, nu de ediţii M Performance!
BMW Moldova anunţă că în acest an, 2021, s-au vândut mai multe modele ale diviziei M ca oricând în istoria mărcii bavareze din Moldova! În primele 5 luni ale anului, într-o ţară atât de mică precum a noastră, s-au vândut şi comandat 7 exemplare BMW M în toată legea, dintre cele mai variate şi mai savuroase — de la M3 până la X3M! Iar dacă cifra 7 îţi poate părea modestă, află că în perioada similară a anului trecut ea a fost 0, adică zero, iar de obicei cifra anuală de vânzări ale modelelor BMW M e de ordinul a 2-3 unităţi maxim. Acum, însă, în doar 5 luni s-au făcut vânzări realizate în mod normal în 3 ani.
Cei de la BMW Moldova sunt mai mult decât încântaţi de aceste rezultate, zic ei. Şi nu doar pentru că asta înseamnă vânzări ale unor maşini cu preţuri mai mari, ci pentru că numărul cumpărătorilor care vin foarte avizat în showroom, ştiind din start ce model anume îşi doresc, ochind din start spre modele BMW foarte speciale — creşte. Cu alte cuvinte, sunt tot mai mulţi conaţionalii noştri care vor să guste din performanţa supremă a celor mai speciale modele BMW, şi fac asta foarte conştient, înţelegând marca, modelul, şi ceea ce vor primi. Iar asta întotdeauna bucură reprezentaţii unei mărci — atunci când cumpărătorii apreciază la superlativ aceste bijuterii mecanice, create de ingineri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter