Record neobişnuit în Ucraina: un şofer a provocat 18 accidente în încercarea de a fugi de poliţie

15 Iunie 2021, 16:26
Denis Godorozea
Un anti-record mai puţin obişnuit, parcă inspirat de jocurile 3D, a fost stabilit de un şofer din Ucraina. Un bărbat de 36 ani, aflat în stare de ebrietate, a provocat un adevărat carnagiu pe drumurile publice, circulând cu viteză excesivă şi avariind automobile. Până la urmă, bărbatul a fost reţinut de oamenii legii, dar chiar şi după ce automobilul i-a fost stopat, acesta a încercat să fugă de justiţie pe propriile picioare.
Epopeea a început în oraşul Nicolaev, când oamenii legii au fost sesizaţi de cetăţeni despre un şofer buclucaş ce circulă pe drumurile publice cu viteză excesivă. În scurt timp, echipaje poliţieneşti au identificat automobilul şoferului nedisciplinat, un Ford Fusion de generaţie curentă, însă şoferul a refuzat să oprească, astfel demarând o urmărire. În timpul aventurii, inclusiv urmărit de poliţie, şoferul a provocat nu mai puţin de 18 accidente rutiere. Ulterior, poliţiştii au reuşit să oprească maşina într-un sat din apropierea oraşului Nicolaev, dar nu şi şoferul, care a încercat să fugă de poliţişti.
Potrivit poliţiei locale, bărbatul era vizibil în stare de ebrietate, însă acesta a refuzat să fie supus testului alcoolscopic în vederea stabilirii gradului şi naturii stării sale. În consecinţă, pe numele acestuia au fost întocmite 39 procese verbale pentru accidente rutiere şi încălcările comise în trafic, iar soarta sa ulterioară va fi decisă de instanţa de judecată.
0
1,525
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!