Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

SUV-ul bate legenda: Ford produce mai multe unităţi Mustang Mach-E decât muscle car-uri Mustang

7 Iunie 2021 - 13:56
Denis Godorozea
Ford produce mai multe unităţi Mustang Mach-E decât coupe-uri şi decapotabile clasice Mustang, echipate cu motoare termice. Informaţii în acest sens sunt distribuite pe site-ul oficial al companiei americane într-un document adresat investitorilor. Se pare că lansarea versiunii electrice în formă de SUV a unui Mustang a pus începutul sfârşitului pentru epoca Mustang-ului clasic.
Potrivit datelor furnizate de Ford, doar în luna mai a acestui an uzina din Mexic a produs 27,816 unităţi Mustang Mach-E, pe când uzina americanilor din Michigan a asamblat 26,089 unităţi Mustang în ambele versiuni de caroserie. Chiar şi aşa, Mustang Mach-E nu va înlocui în totalitate muscle-car-ul clasic în următorii ani, asta pentru că Mustang este în prezent cel mai popular model din segmentul său, fiind solicitat chiar şi în afara pieţei nord-americane. În primele luni ale acestui an Mustang a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 1.5%.
Cu certitudine, însă, electromobilul, fiind mai practic pentru cea mai mare partă din automobilişti, se va bucura de o cerere simţitor mai mare pe parcursul următoarelor luni, diferenţa dintre cele două modele urmând să fie şi mai evidentă. Tot aici ar trebui să amintim că afară de faimosul nume şi asemănările stilistice, Mach-E nu prea are careva tangenţe cu actualul Mustang propulsat de motoare pe benzină, denumirea fiind selectată doar în scopuri de promovare. În schimb, Mach-E ar putea da naştere unui primul muscle car Ford cu siluetă clasică, care să înlocuiască actualul Mustang.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter