Şapte autobuze MAN, achiziţionate de municipalitate, au fost aduse în Chişinău

28 Iunie 2021, 16:13
Denis Godorozea
Primarul capitalei a publicat imagini cu primele 7 autobuze din lotul total de 58 unităţi de transport achiziţionate de municipalitate. Este vorba despre autobuze marca MAN, autorităţile locale au dispus achiziţia unităţilor de transport public marca Volvo şi VDL.
Ion Ceban nu a precizat starea autobuzelor livrate astăzi în capitală, dar din imaginile distribuite putem vedea că unităţile de transport sau cel puţin o parte din ele sunt înmatriculate în Lituania. Cel mai probabil, este vorba despre autobuze rulate, dar probabil menţinute într-o stare tehnică decentă.
Nu se comunică exact când cele 7 unităţi de transport vor fi puse în serviciu, dar se pare că acestea vor fi distribuite în suburbiile Chişinăului. Ulterior, în toamna acestui an, în capitală vor fi aduse şi celelalte autobuze din lotul total de 58 unităţi contractate, 18 dintre care marca MAN şi Volvo, dar şi 40 unităţi VDL.
Potrivit comunicatului publicat de primarul capitalei, concomitent cu distribuirea noilor autobuze primăriile din suburbii au beneficiat de mijloace băneşti în sumă totală de 65 milioane lei pentru amenajarea staţiilor şi reparaţia drumurilor, astfel încât noile mijloace de transport public să poată circula fără dificultăţi.
1
2,277
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!