Skoda prezintă un Enyaq iV mai agresiv cu pachetul de tuning de uzină Sportline

7 Iunie 2021, 18:51
Denis Godorozea
Skoda lansează noul pachet de tuning de uzină Sportline pentru Enyaq iV, o interpretare mai agresivă pentru motorizările standard oferite pe primul SUV electric. Substratul tehnic este, însă, identic cu ceea ce au oferit cehii până acum, cu câte un singur motor şi tracţiune spate sau cu două motoare electrice şi sistem 4x4.
Interpretarea Enyaq iV 80x este cea mai puternică în rândul versiunilor de serie Enyaq, afară de varianta de performanţă RS. Crossover-ul electric este echipat cu două motoare electrice ce dezvoltă cumulativ 265 CP şi un cuplu maxim de 425 Nm, disponibil din primele clipe de acceleraţie. Motoarele sunt alimentate de un set de baterii de 82 kWh, ce promite autonomii de până la 500 km, conform standardului WLTP. Deocamdată cehii nu specifică, însă, şi caracteristicile dinamice, dar viteza maximă, ca şi în cazul celorlalte motorizări, este limitată la 160 km/h.
Pe lângă versiunea 80x, interpretarea Sportline este disponibilă şi pentru motorizările mai accesibile, respectiv Enyaq iV 60 şi Enyaq iV 80. Ambele oferă câte un singur motor electric, SUV-ul cu indicele 60 având la dispoziţie 180 CP şi este alimentat de un set de baterii de 62 kWh, pe când varianta 80 oferă 204 CP şi are inclusă standard bateria de top.
Cum se anunţa şi mai devreme, Skoda Enyaq Sportline are standard o suspensie cu arcuri şi amortizoare noi şi gardă la sol micşorată cu 15 mm pe puntea faţă şi cu 10 mm pe puntea spate. Decorul exterior include finisaje de culoare neagră şi câteva seturi de jante originale de 21 ţoli.
0
1,594
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!