SsangYong promite un SUV electric accesibil pentru cumpărătorii din Europa. Primele imagini

16 Iunie 2021, 11:51
Denis Godorozea
SsangYong a publicat primele imagini cu viitoarele proiecte, inclusiv un SUV electric accesibil, destinate inclusiv şi pieţelor din Europa. Electromobilul Korando e-Motion va ajunge pe principalele pieţe de pe Bătrânul Continent în toamna acestui an, dar constructorul nu oferă detalii nici despre substratul tehnic, nici măcar preţul orientativ.
Primul SUV electric SsangYong este derivat din versiunile clasice Korando, unul dintre cele mai compacte şi accesibile modele din gama constructorului sud-coreean. Noua generaţie Korando cu motoare termice a debutat în premieră în anul 2019, iar în următoarele luni modelul va fi convertit într-un electromobil. Cel mai probabil, însă, versiunea e-Motion va avea un substrat tehnic înapoiat în raport cu concurenţii moderni din segment, or Korando are la bază o platformă gândită pentru motoare termice şi nu electrice.
Concomitent SsangYong va întreprinde o încercare disperată de actualizare a gamei de modele, urmând să lanseze câteva SUV-uri absolut noi, cu design revizuit şi mai brutal, dar acestea vor fi modele compacte sau medii. Printre primele modele din noua gamă va fi J100, reprezentat pe schiţele de mai sus, urmând să debuteze oficial în 2022. Potrivit informaţiilor preliminare, J100 tot va avea un substrat tehnic electrificat.
0
1,358
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!