Suzuki Jimny care vrea să fie confundat cu Gelandewagen: noul pachet de tuning livrat de Liberty Walk

17 Iunie 2021, 17:26
Denis Godorozea
Din momentul lansării sale oficiale actuala generaţie Suzuki Jimny a fost denumită din start drept micuţul Gelandewagen, asta graţie designului brutal pe care l-a căpătat offroader-ul japonez. Fireşte, designerii Suzuki s-au inspirat de primele generaţii Jimny, dar adevărul e că şi Gelandewagen nu renunţă la limbajul dictat de strămoşi, iar pe atunci offroader-ele aveau design chiar foarte apropiat. Noul pachet de tuning livrat de Liberty Walk aduce actualul Jimny şi mai aproape de G-Class, ba nu de unul simplu, ci preparat de cei de la BRABUS.
De fapt, tunerii japonezi au ales şi o nuanţă de negru foarte apropiată de creaţiile maeştrilor din Bottrop. Jimny-ul pregătit de Liberty Walk are întreaga caroserie şi micile detalii finisate cu negru. Mai mult de atât, tunerii au modificat şi calandrul offroader-ului japonez, care pe centru are acum emblema stilizată a atelierului de tuning, în care tot litera "B" este cumva evidenţiată.
Asemănările continuă şi în pachetul aerodinamic de mai jos, cu prize de aer pătrăţoase integrate în extremităţile barei frontale, elemente atât de specifice modelelor Mercedes-Benz.
Au fost ataşate blocuri optice LED adiţionale pe partea de jos a barei frontale, dar şi un element decorativ şi nefuncţional pe partea de sus a parbrizului. Capota fie este ornamentată cu o priză de aer falsă, fie schimbată în totalitate cu una nouă, deci cu priză de aer funcţională. Stilul agresiv este continuat de ataşamentele din plastic nevopsit pe aripile faţă şi spate, dar şi praguri mai mari pe lângă portiere.
Nuanţa de negru domină şi habitaclul retapisat cu piele, aparent, rigidă şi rezistentă. Pachetul de modificări include şi covoraşe personalizate, dar nu aduce şi picanterii precum Alcantara sau careva tehnologii de ultimă generaţie la bord. Ei bine, poate în schimb japonezii vor oferi un preţ mai competitiv pentru programul de modificări, or nici substratul tehnic nu va suferi modificări, cu excepţia sistemului de evacuare cu tobe mai mari şi mai agresive, integrate în pragul lateral din partea stângă.
0
1,897
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!