Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota Supra din The Fast and the Furious a fost vândută la preţ de 10 ori mai mare decât un model nou

21 Iunie 2021 - 12:29
Denis Godorozea
Vedeta primului film din seria The Fast and the Furious a fost vândută în acest week-end la licitaţie la preţ de peste 10 ori mai mare decât costă o Toyota Supra de generaţie nouă. Este vorba despre legendara Toyota Supra utilizată de eroul Brian O'Conner, interpretat de regretatul Paul Walker în primul film din seria dedicată automobilelor.
Amintim că pe platourile de filmare au fost prezente mai multe unităţi identice Toyota Supra A80, toate cu tuning similar şi utilizate pentru diferite scene din film. În cazul dat este vorba despre unul dintre cele mai păstrate exemplare din gamă, unul ce fusese utilizat pentru filmările statice. După filmările primului film, însă, maşina din imagini, produsă în 1994, a fost modificată din nou, pentru filmările celui de-al doilea film din serie, 2 Fast 2 Furious, fiind printre concurenţii noului Skyline utilizat de O'Conner în prima cursă din film.
Dar mai târziu maşina a fost, totuşi, readusă la starea originală, iar toate aceste metamorfoze se pare că nu au indispus doritorii de a se alege cu o piesă de colecţie în propriul garaj. Asta pentru că în cadrul licitaţiei organizate de Casa Barrett Jackson maşina asta a fost vândută pentru suma incredibilă de 550,000 dolari americani, pe când o Toyota Supra nouă indică acum un preţ de circa 42,000 dolari în SUA!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter