Un Aro clasic românesc, protagonist în cel mai nou episod al serialului The Blacklist

6 Iunie 2021, 10:22
Ilie Toma
Acum aproape două luni, scriam despre Eduard Palaghiţă — un român din Braşov, care a imigrat în SUA încă în 1995 şi care şi-a făcut şi pasiune, şi job din maşinile clasice. Are cea mai frumoasă Dacia 1300 din SUA, pe care o exploatează pe străzile New York-ului, dar, mai nou, are şi un Aro 244 foarte special, fiind un soi de prototip de uzină.
Ei bine, tot atunci vă spuneam că Eduard a fondat o companie în SUA, care livrează vehicule speciale pentru platourile de filmare ale unor renumite producţii de la Hollywood, iar acea Dacie avea deja al activ o mulţime de filme renumite. Aro abia îşi începea cariera cinematografică. Dar, acum, lucrurile au mers la departe, aşa că Aro a mai figurat într-un rol neaşteptat. Cel mai nou episod al renumitului serial The Blacklist, de pe Netflix, îl are drept protagonist pe acest Aro clasic românesc.
Maşina apare într-o scenă care s-ar petrece în Lituania, începând cu minutul 38:30 al episodului 20, din sezonul 8. Eroii principali ai serialului ajung nu doar să vadă maşina, ci şi să călătorească la bordul acelui Aro, spre un loc secret din scenariul filmului. Cu alte cuvinte, Aro are onoarea de a fi prezent în peisaj mult mai mult decât alte maşini cu apariţii de fundal.
Eduard a publicat şi un scurt video filmat de el cu telefonul din momentul premierei, dar întregul episod poate fi văzut pe Netflix.
0
3,749
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!