Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un Mercedes-Benz S-Class, victimă a calităţii reparaţiilor de drumuri din Chişinău

17 Iunie 2021 - 08:51
Ilie Toma
Strada 31 August 1989 din Chişinău e deja legendară la timpul îndelungat de când se tot ciopârţeşte în tot soiul de reparaţii, primele reparaţii începând deja 2-3 ani în urmă. De un an autorităţile locale ne tot prezintă schiţe 3D cum va arăta într-o zi ea, de un an se tot fac studii de fezabilitate, conferinţe zoom şi coffre break-uri despre utilitatea transformării ei în stradă care va fi împărţită de maşini, pietoni şi biciclişti. Totul arată bine în acele schiţe grafice.
Aşa arată, însă, strada 31 august la modul practic. Plină de gropi şi de asemenea capcane, formate în urma săpăturilor a nu mai ştim care regie, care sunt apoi astupate cu nişte pietriş, iar la primele ploi mai masive acestea devin lipsite de fundaţia de sub ele şi se ajunge în asemenea situaţii, ca şi cea din imagine, surprinsă ieri.
Foto: Facebook / Iurie Vasluianu

Un Mercedes-Benz S-Class a devenit victima acestor reparaţii. Maşina a fost parcată când pietrişul încă părea să susţină greutatea ei. Însă, în câteva ore, acesta s-a afundat, lăsând limuzina suspendată în caroserie şi bara de protecţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter