Un bărbat din Rusia a ameninţat cu focul o benzinărie în încercarea de a obţine 9 tone de combustibil

23 Iunie 2021, 16:21
Denis Godorozea
Un caz super ciudat a avut loc în oraşul Vladivostok din Rusia, când un bărbat a ameninţat angajaţii unei staţii de alimentare cu combustibil cu o brichetă în încercarea de a obţine 9 tone de benzină. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar bărbatul buclucaş a fost reţinut de forţele de ordine.
*Imagine simbol

Cazul a avut loc cu câteva zile în urmă. Potrivit informaţiilor publicate de autorităţile din regiune, un bărbat a dat buzna noaptea peste o staţie de alimentare cu combustibil. Acesta le-a cerut angajaţilor staţiei 9,000 litri de benzină şi i-a ameninţat că în caz contrar va provoca un incendiu, având în mână o brichetă. Angajaţii staţiei au solicitat imediat ajutorul forţelor de ordine, care au şi reţinut individul. Acesta s-a adeverit a fi un bărbat de 29 ani, cercetat anterior pentru acte de huliganism şi furturi.

Oamenii legii menţionează că suspectul era în stare de ebrietate în momentul când a atacat staţia peco, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal acum, pentru huliganism. Sursele nu menţionează, însă, de ce bărbatul a solicitat o cantitate anumită de combustibil şi cum anume avea de gând să o transporte.
0
266
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!