Un bebeluş a cumpărat actualizări de soft de 10 mii dolari SUA pentru Tesla părinţilor

18 Iunie 2021, 16:31
Denis Godorozea
Un caz nostim s-a petrecut în urmă cu câteva zile când deţinătorii unui electromobil Tesla s-au pomenit cu un cont de peste 10 mii dolari americani pentru achiziţiile actualizărilor şi aplicaţiilor Tesla. Achiziţiile au fost făcute fără careva impedimente de bebeluşul lor de doar 10 luni, care a rămas singurel cu smartphone-ul părinţilor la îndemână.
*Imagine simbol

Suma totală pentru actualizările de soft, aplicaţii şi opţionale a constituit 10,837 dolari şi 50 cenţi. Mai grav e că mama copilului a depistat achiziţia costisitoare abia peste câteva zile, or tranzacţiile au fost realizate automatizat cu succes, prin doar câteva click-uri pe ecranul tactil al smartphone-ului.
*Imagine simbol

Femeia nu a reuşit să-şi returneze banii irosiţi pe achiziţii inutile, or potrivit celor de la Tesla aplicaţiile achiziţionate pot fi restituite doar pe parcursul primelor 48 ore. Astfel, femeia a solicitat constructorului să introducă un sistem de alertă sau prevenire a achiziţiilor haotice. Între timp, videoul a devenit viral în pe reţelele de socializare, generând sute de glume.
0
930
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!