Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un şofer aventuros din Australia a acumulat amenzi de peste 10 mii dolari în doar 11 minute

23 Iunie 2021 - 11:01
Denis Godorozea
Un tânăr şofer din Australia s-a lăsat cucerit de sportiva japoneză Subaru BRZ şi nu a rezistat tentaţiei în a apăsa pedala acceleratorului rulând cu mult peste limita admisă legal. Aventura l-a costat extrem de mult, însă, or în tânărul a fost monitorizat de oamenii legii, care i-au aplicat amenzi pentru toate încălcările documentate, iar într-un final l-au lăsat şi fără permis de conducere.
Cazul a avut loc în oraşul Sydney, când un şofer de 23 ani a decis să profite de străzile pustii şi să se dedice unei escapade nocturne la volanul coupe-ului Subaru BRZ. La un moment dat, însă, tânărul a ajuns în vizorul unui elicopter poliţienesc, echipat cu radar, care a şi transmis datele automobilului unei patrule din apropiere. Echipajul terestru a oprit sportiva japoneză, dar nu l-a documentat în lipsa probelor.
Abia ulterior oamenii legii, analizând datele colectate de radarele şi camerele elicopterului, au documentat încălcările comise de şoferul aventuros, printre care depăşirea sistematică a limitei de viteză cu 20 şi chiar 50 km/h. Pentru încălcările depistate şoferul s-a ales cu amenzi în suma totală de 10,252 dolari australieni, echivalentul a 6,479 euro. Dosarele au fost trimise în judecată, iar pedepsele mai dure abia urmează — şoferul ar putea ajunge după gratii pe un termen de până la 9 luni pentru pericolul generat în trafic, iar maşina îndrăgită ar putea fi confiscată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter