(VIDEO) Accident tragic cu o maşină a unei familii de moldoveni şi un camion în judeţul Cluj, România: 3 persoane au decedat!

24 Iunie 2021, 09:28
Redacţia PiataAuto.md
Un accident tragic s-a produs ieri seară în judeţul Cluj din România, pe traseul E60, între localităţile Huedin şi Hodiş, un camion şi un automobil din Republica Moldova ciocnindu-se frontal.
Accidentul s-a produs într-o zonă unde drumul cu câte o bandă pe sens e marcat cu linie continuă. În automobilul din Republica Moldova, un Opel Insignia, se afla o familie — un bărbat de 29 de ani, o femeie de 30 de ani şi doi copii, de 6 şi, respectiv, 10 ani.
Când au ajuns la faţa locului, cei de la SMURD au găsit adulţii încarceraţi şi decedaţi, iar ambii copii erau proiectaţi în afara autoturismului, semn sumbru că, cel mai probabil, aceştia nu purtau centuri sau nu erau fixaţi în scaune speciale. Fetiţa de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, iar medicii nu au putut nici măcar să încerce s-o resusciteze. Din toată familia, doar băiatul de 10 ani a supravieţuit şi a fost preluat de medici.
Camionul era condus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Bihor, România. Deşi din imaginile de la locul accidentului anume camionul pare să se fi aflat pe contrasens, şoferul acestuia declară că maşina era cea care ieşise pe contrasens iar vehiculele au ajuns într-o asemenea poziţie în urma manevrelor de evitare. Poliţia urmează să stabilească circumstanţele exacte ale acestui tragic accident.
0
2,604
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!