(VIDEO) Aceasta e Langen Two Stroke, motocicleta superbă, creată de o companie fondată abia acum 2 ani

4 Iunie 2021, 15:33
Ilie Toma
Mai pot apărea nume noi de motociclete în lumea asta a noastră, cu o industrie atât de dezvoltată, cu giganţi creaţi cu multe decenii în urmă, iar unii şi cu peste un secol în urmă? Se pare că da. Iar dacă există multe pasiune şi geniu ingineresc în spate, până şi o companie nouă poate produce motociclete care să te fascineze imediat!
Compania Langen Motorcycles a fost fondată în Marea Britanie abia acum doi ani, în 2019, de către Christofer Ratclife, poreclit Langen, om care a muncit anterior vreme de 10 ani în rol de designer şef la o altă companie de motociclete, mult mai mare, CCM Motorcycles. El a fost cel care, împins de pasiune, a decis să creeze o nouă marcă de motociclete, care să aibă ceva cu totul special în ele.
Christofer e pasionat de motociclete cafe racer uşoare şi şi-a inspirat ideile încă din istoria primară a apariţiei acestui tip de motociclete, în Marea Britanie. În acelaşi timp, deşi creează motociclete în secolul XXI, a vrut să păstreze un grad de emoţie imens în condusul creaţiilor sale, prin armonie şi caracter, pentru a le face cu adevărat memorabile şi dorite.
Ei bine, noi am mai scris despre apariţia companie Langen, dar şi despre primele imagini cu prima motocicletă încă în 2020. Acum, însă, în 2021, Langen Two Stroke a ajuns să se lanseze oficial, iar primii clienţi să-şi primească deja motocicletele comandate! Şi odată cu asta, încep să răsară în mediul online şi primele impresii exaltante despre această nouă motocicletă genială din lumea noastră.
Şi nu puteau fi altfel acestei impresii, la caracteristicile tehnice ale acestei motociclete. Langen Two Stoke are un motor V2, în doi timpi, de 249.5 cm cubi, care dezvoltă 76 CP şi 45 Nm. Şi mai impresionant e faptul că puterea şi cuplul maxim sunt atinse la tocmai 11,700 rpm! Unsprezece mii şapte sute!
Şi, odată ce cântăreşte doar 114 kg, puterea asta imensă îi dă un raport de putere/greutate absolut fenomenal, de peste 660 CP/tonă, sau, cu alte cuvinte, un cal-putere are de propulsat mai puţin decât 2 kg la gol.
Iar dacă vrei să auzi cum sună această motocicletă genial, o poţi asculta în video-ul de mai jos, unde Langen Two Stroke e pusă pe un dyno stand! Rezultatele standului au fost chiar niţel mai mari decât datele oficiale!
O asemenea motocicletă costă de la 28,000 lire, plus taxe locale de import. Şi se vor produce doar 100 de exemplare!
0
1,182
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!