(VIDEO) Angajaţii INSP au reuşit să salveze un micuţ de 3 ani, rămas blocat în maşina parcată la soare

25 Iunie 2021, 16:43
Denis Godorozea
Angajaţii INSP au reuşit să salveze astăzi un micuţ de doar 3 ani, rămas blocat într-un automobil parcat la soare, fără acces la aer proaspăt sau cu vreun sistem de climatizare la bord. Din fericire, copilul a fost salvat la timp şi predat pe mâna salvatorilor şi medicilor, însă viaţa sa se află în afara oricărui pericol.

Potrivit comunicatului publicat de INSP, inspectorii de patrulare din cadrul Direcţiei patrulare Sud au venit în ajutorul mamei disperate imediat după ce au observat-o încercând să deschidă uşile blocate ale maşinii. Nu cunoaştem exact din ce cauză a rămas micuţul blocat la bord, dar cert este că mama sa nu avea acces la interior, iar oamenii legii care au intervenit la faţa locului au fost nevoiţi să spargă geamul portierei spate pentru a debloca uşile.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia salvatorilor şi ambulanţei, dar din fericire copilul nu a avut de suferit. În context, poliţia reaminteşte părinţilor să nu lase copiii nesupravegheaţi la interiorul maşinilor, în special în condiţii de caniculă. Intervenţia poliţiştilor o puteţi urmări în materialul video de mai jos.

Atenţie! Urmează imagini cu impact emoţional!
0
1,017
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!