Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Atunci când conduci, dar ochii nu privesc înainte: un accident grav, surprins de camerele din trafic din Kiev, Ucraina

11 Iunie 2021 - 13:39
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile, în noapte de 9 iunie, s-a produs un accident aproape inexplicabil în capitala Ucrainei, pe un segment al unui drum de centură al său.
Pe acest segment de drum se făceau lucrări de demontare a stâlpilor de publicitate, iar un camion cu o remorcă avea deja încărcat pe el unul din stâlpii ce tocmai fuseseră scoşi. Camionul se afla pe banda extremă stângă a drumului cu 4 benzi, fiind semnalizat, iar în spatele lui, la câţiva zeci de metri, erau plasate pe drum indicatoare şi conuri de atenţionare pentru trafic.
Totuşi, în mod inexplicabil, şoferul unui Audi a mers pe banda stângă fiind probabil distras în altă parte, fără a avea ochii aţintiţi înainte, spre trafic. Cel puţin aşa presupune poliţia din Kiev, or, altfel nu se poate explica cum acesta a mers direct spre camionul staţionat în faţa sa fără a încerca o manevră de evitare. Abia după ce a lovit primul indicator, şoferul a apăsat pe frână. Însă viteza a fost prea mare pentru a reuşi să frâneze, iar în rezultat maşina s-a izbit cu forţă în remorca acelui camion, lovind şi rădăcina stâlpului imens.
A fost un impact de o forţă deosebită, în cea mai cruntă ipostază posibilă pentru automobil, care i-a retezat partea superioară a acestuia. Totuşi, ca prin minune, şoferul Audi a supravieţuit, fiind internat în stare gravă la spital. Vezi mai jos momentul impactului, surprins de camerele de trafic din Kiev.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter