Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Atunci când nu tu ai provocat un accident rutier, dar ai şanse să fii declarat vinovat: situaţie surprinsă în Chişinău

9 Iunie 2021 - 16:05
Redacţia PiataAuto.md
Teoretic, lucrurile în cazul producerii unui accident trebuie să fie cât se poate de clare: cine n-a cedat trecerea, sau a ignorat culoarea roşie a semaforului, sau a încălcat o altă regulă care a provocat situaţia — trebuie să fie declarat vinovat. Însă, în viaţa reală există asemenea situaţii, ca şi cea surprinsă azi dimineaţă în Chişinău, în care parcă nu tu ai provocat un accident, dar, conform regulamentului, ai mari şanse să fii declarat vinovat de el.
Situaţia s-a produs la intersecţia străzilor Podul Înalt şi Otovasca din Chişinău. O Toyota Yaris circula pe strada Podul Înalt, ea fiind un drum cu prioritate. Intersecţia era aglomerată, iar Toyota părea că a oprit, permiţându-i unui Lexus de pe drumul secundar să traverseze intersecţia unde Toyota n-ar fi încăput. Impresia s-a creat şi din cauza că Toyota Yaris nu avea vreun indicator de virare pornit, prin urmare, şoferul din Lexus nu avea cum să intuiască faptul că Toyota intenţiona, de fapt, să vireze la stânga. Anume asta a fost, însă, intenţia persoanei de la volanul Toyota, iar în clipa următoare Lexusul s-a tamponat cu Toyota.

Judecând după faptul că Lexusul intrase într-o intersecţie de pe un drum secundar, sunt mari şanse ca şoferul acestuia să fie declarat vinovat, imputându-i-se că trebuia să manifeste mai multă atenţie. Sau poate faptul că Toyota nu avea indicatorul stânga pornit să-l poată salva? Vezi video-ul de mai jos şi spune în comentarii ce crezi.

Sursa video: Сергей Юрьевич / Facebook / GBM Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter