(VIDEO) Blogger-ul rus Varlamov se află în Chişinău şi ar fi fost amendat de poliţiştii din Moldova pe nedrept

9 Iunie 2021, 19:58
Redacţia PiataAuto.md
Bloggerul rus Ilya Varlamov, unul din cei mai renumiţi din Rusia, se află în aceste zile în Chişinău, nefiind pentru prima dată în ţara noastră. După cum a declarat el în repetate rânduri, când ţi-e dor de vinuri bune, trebuie neapărat să vii anume în Moldova. Dar se pare că de această dată a avut parte de o interacţiune nu tocmai plăcută cu poliţia din Chişinău. Aceştia l-ar fi surprins virând într-un loc nepermis şi intrând într-o zonă cu acces interzis, motiv din care l-au oprit şi i-au întocmit un proces verbal cu o amendă.
Blogger-ul însă s-a declarat revoltat, menţionând că nu exista nici un indicator cu acces interzis în acel loc şi considerând că a fost amendat pe nedrept. Din acest motiv, Varlamov a ales să publice nişte video-uri pe Instagram, menţionând că poliţiştii moldoveni ar fi aşteptat ca el să le dea mită, iar în lipsa acesteia, s-a ales cu o amendă de 750 lei. Totuşi, pentru obiectivitate, trebuie să spunem că din imaginile publicate de Varlamov nu se poate spune nicidecum că poliţiştii i-ar fi sugerat cel puţin vreo acţiune de corupţie şi cel mai probabil declaraţiile acestuia nu reprezintă decât părerea şi impresiile sale personale.

Vezi mai jos un video ce cuprinde mai multe stories-uri publicate azi pe Instagram de Varlamov în urma interacţiunii sale cu poliţia din Moldova. Ce părere ai? Au abuzat cumva poliţiştii amendându-l? Sau dimpotrivă?
1
5,398
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!