Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Ce pot face două BMW-uri M4 modificate, de peste 1,000 CP, în mâinile a doi fraţi pasionaţi de drift

18 Iunie 2021 - 14:29
Ilie Toma
Noile BMW M3 şi M4 sunt nişte maşinării care se mândresc prin a fi plăcute în condus şi a fi special proiectate pentru a fi savurate în drift. Şi dacă în mâinile unor şoferi buni ele deja pot face acrobaţii minunate, atunci ce s-ar putea face cu ele în mâinile unora din cei mai buni drifteri din lume?
Doi fraţi, care formează o echipă numită Red Bull Driftbrothers, şi-au modificat de curând doi bolizi BMW M4 Competition. Dacă motorul original dezvoltă 510 CP, atunci datorită unor turbine mai mari, a portului nou de inejcţie şi alte câteva elemente minore, propulsorul modificat a ajuns să livreze 1,040 CP! Şi asta cu păstrarea majorităţii elementelor motorului de stoc! Să însemne asta că BMW a proiectat aceste modele în spiritul overengineering-ului de cândva?
Ei bine, marea întrebare era ce pot face aceste maşini modificate în mâinile acestor piloţi talentaţi în ale drift-ului? Video-ul de mai jos, în care aceştia au scos pentru prima dată maşinile pe circuitul Salzburgring, vine să arate tocmai asta!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter