(VIDEO) Ce viteză maximă poate atinge un VW Transporter T5 cu motor 1.9 TDI pe un autobahn german

5 Iunie 2021, 15:57
Redacţia PiataAuto.md
Filmuleţul de mai jos e din categoria celor, pe care nu le-a cerut nimeni, dar care îi intrigă pe toţi. Or, la cât de populare sunt VW-urile Transporter prin Europa şi cât de des le vedem în faţa ochilor în soiul de ipostaze şi generaţii, e interesant să vezi măcar odată ce viteză maximă ar putea atinge un asemenea automobil atunci când e dezlănţuit pe o autostradă germană fără limită de viteză
Ei bine, un canal german a pus la încercare un asemenea Transporter T5, din 2007, echipat cu renumitul motor diesel 1.9 TDI, în ipostaza sa de 84 CP, cu filtru de particule DPF. Maşina care încearcă să atingă o viteză cât mai mare are şi un parcurs onorabil de peste 235,000 km.
Ce viteză maximă crezi că a reuşit să atingă? Conform indicaţiilor vitezometrului, aproape 170 km/h, dar, dacă e să fim mai realişti, cel mai probabil viteza reală a fost undeva între 155 şi 160 km/h. Cât de uşor a reuşit să ajungă microbuzul la viteza sa maximă şi cât de bună i-a fost ţinuta de drum — îţi rămâne să vezi în video-ul de mai jos.
0
3,218
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!