(VIDEO) Clasicul Mitsubishi Eclipse din 1995 a fost redesenat de un designer, ca să arate demn de zilele noastre

13 Iunie 2021, 17:23
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, Mitsubishi nu-şi mai bucură fanii cu modele sportive în zilele noastre. Nici măcar cu asemenea sportive mai democratice şi mai accesibile, cum a fost legendarul Eclipse. Dar fanii continuă să adore acele momente glorioase din istoria mărcii nipone.
Un designer suedez a decis să bucure inimile fanilor Mitsubishi şi să redeseneze clasicul Eclipse, de generaţia a doua, lansat în 1995, pentru a-l face să arate demn de zilele noastre.

Modificările aduse de designer sunt foarte curioase, în special la partea grilei frontale, care a devenit una de dimensiuni foarte mici. Însă şi modelul original avea cam aceeaşi idee, prin urmare noile linii vin să modernizeze, dar să păstreze totodată şi tradiţia modelului original.
La posterior, formele moderne trasate de designerul suedez sunt inspirate din liniile lui Lexus IS, o recunoaşte chiar autorul. Apropo, dânsul a publicat două video-uri separate pentru redesenarea feţei şi spatelui acestui model.
Dincolo de toate, noi zicem că această ipostază modernă a lui Mitsubishi Eclipse ar putea să le servească drept inspiraţie înşişi japonezilor, pentru a mişca o scânteie de idee în mintea lor, poate s-or decide să lanseze măcar un model emoţional din ultimii 15 ani încoace. Or, în aceşti ultimii ani, după ultimele Lancer Evo şi Ralliart, practic fanii n-au mai văzut nici un model lansat cu sufletul, ci doar tăieri de modele legendare, în favoarea unor redesenări şi constrângerea gamei doar la câteva modele de SUV-uri şi pick-up-uri. Poate a venit timpul ca şi Mitsubishi să mai lanseze un model capabil să fascineze şi să inspire?
1
2,833
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!