(VIDEO) Cum accelerează noua Toyota Land Cruiser 300 până la 100 km/h

22 Iunie 2021, 14:11
Denis Godorozea
Deşi a fost prezentată abia cu câteva săptămâni mai devreme, noua generaţie Toyota Land Cruiser 300 a ajuns pe mâinile primilor entuziaşti. Japonezii au anunţat cifre foarte demne de acceleraţie pentru offroader-ul lor imens, iar astfel exerciţiul de acceleraţie a fost şi printre primele la care a fost supus noul Land Cruiser 300 ajuns pe mâna clienţilor.
Amintim, cu schimbul de generaţii Toyota Land Cruiser a renunţat la motorizările vechi, având acum în ofertă doar două unităţi cu combustie internă, ambele V6, turboaspirate. În clipul video de mai jos protagonistul a optat pentru un Land Cruiser cu benzinar V6 de 3.5 litri, ce livrează 415 CP şi 650 Nm. Motorul se cuplează standard la cutia automată cu 10 rapoarte şi sistem de tracţiune integrală permanentă.
În această ipostază offroader-ul legendar japonez indică un timp de acceleraţie de 6.7 secunde de la 0-100 km/h, unul absolut demn pentru un monstru de offroad care nici nu are misiunea de a sparge recorduri de performanţă. Cât de apropiate sunt aceste promisiuni de realitate, putem vedea în clipul video de mai jos publicat pe reţelele de socializare de Kurdistan Automotive Blog.
0
1,361
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!