(VIDEO) E cea mai ieftină maşină din Marea Britanie, dar nu e deloc rea: James May încearcă noua Dacia Sandero

7 Iunie 2021, 14:33
Ilie Toma
James May, unul din cei prezentatori de la Top Gear, iar în ultimii ani de la The Grand Tour, are o afinitate deja legendară pentru Dacia, care era luată la zeflemea de către ceilalţi doi colegi ai săi. Acum, însă, James a ajuns să pună mâna şi pe noua generaţie Sandero.
Dacă tot noile episoade din The Grand Tour se lasă aşteptate cu anii, James May a filmat un review mai simplu pentru noul model Dacia, comparându-l cu bicicleta sa super sofisticată. Şi asta pentru că acea bicicletă, cu tot cu modificările aduse ei, ar costa cam la fel ca o Dacia Sandero în Marea Britanie. Modelul românesc este în mod oficial cel mai ieftin vândut în Regat.
Însă James May a fost nevoit să recunoască un fapt evident. Dacă înainte cele mai ieftine maşini din Marea Britanie erau modele gen Lada Riva, sau Yugo, pe care James le numeşte „de rahat”, atunci noul model, care s-a învrednicit de titlul de cea mai ieftină maşină din regat, nu mai e deloc aşa! Ba chiar, zice James, în perioada pe care o trăim, să cumperi o asemenea maşină ieftină, dar decentă, e un gest de bun-simţ şi responsabilitate, un gest de atitudine.
Mai jos poţi vedea video-ul lui James May. Iar, întrucât de curând noi am testat noua Dacia Sandero în versiune Stepway în Moldova, şi am avut cam aceleaşi concluzii despre senzaţia de la bord versus preţ, dar încadrate în context local, îndrăznim să includem şi video-ul nostru pentru cei ce n-au apucat să-l vadă.
0
3,028
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!