(VIDEO) Imensul BelAZ a strivit un SUV cu oameni la bord în Kazahstan

2 Iunie 2021, 15:01
Denis Godorozea
Un accident înfiorător cu implicarea unui BelAZ a avut loc în Kazahstan, când basculanta imensă a strivit un SUV compact marca Suzuki, în care în acel moment se aflau trei persoane. Din fericire, incidentul nu a provocat victime omeneşti şi nimeni nu a avut nevoie nici de îngrijiri medicale.
Cazul a avut loc ieri în regiunea Qaragandy din centrul ţării asiatice şi a fost înregistrat în întregime de camera de bord din interiorul offroader-ului strivit. Potrivit presei locale, un grup de angajaţi a intervenit într-o carieră din regiune pentru a repara sistemul de aer condiţionat de la bordul basculantei imense. Ulterior, însă, conducătorul BelAZ-ului nu s-a asigurat de siguranţa manevrei şi a pornit în drum, doar că în cale avea acel Suzuki Grand Vitara, cu mecanicii înbarcaţi la bord.
Doi dintre pasageri au reuşit să părăsească în grabă interiorul maşinii până BelAZ-ul a dat peste maşină, dar şoferul a rămas, însă, la interior. Din fericire, ceilalţi doi colegi de-ai săi au reuşit să atenţioneze conducătorul basculantei să oprească şi astfel au prevenit tragedia.
0
2,005
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!