(VIDEO) Încă o depăşire la limita unui accident frontal, pe ploaie, în Moldova: de această dată un VW cu numere germane

2 Iunie 2021, 17:20
Redacţia PiataAuto.md
În aceste zile cu ploi numărul accidentelor este mai mare pe drumurile Moldovei, dar nici măcar condiţiile meteo nefavorabile nu-i temperează pe unii şoferi spre un comportament mai puţin periculos. Doar două zile în urmă am publicat un video cu un şofer de microbuz, care depăşeşte o întreagă coloană de maşini pe contrasens, impunându-i pe cei din întâmpinare să tragă pe dreapta, iar azi un alt şofer a ajuns exact în acea situaţie de a fi nevoit să se ferească din calea unui asemenea tupeist, aflat într-o asemenea depăşire neregulamentară.
De această dată e vorba de un şofer de VW Golf, cu plăcuţe de înmatriculare din Germania. În ciuda ploii de afară, acesta s-a angajat într-o depăşire neregulamentară înaintea unei curbe, iar curba şi linia continuă l-a prins tot pe contrasens. Anume aici şoferul a cărui cameră de bord a filmat video-ul de mai jos, s-a şi pomenit faţă în faţă cu VW-ul Golf. Doar reacţia acestui şofer de a trage pe dreapta şi a frâna a dus la evitarea unui accident cu coliziune frontală.

Într-una din zile, însă, un şofer care circulă regulamentar ar putea să nu aibă o reacţie atât de rapidă, iar atunci un accident tragic ar putea fi inevitabil. Vedeţi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / Accidente Rutiere Republica Moldova / Ion Trofim
0
2,396
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!